A Travellerspoint blog

Fano, Valentino Rossi

Fano

sunny

1. viragpiac
2. kulturalisch kiallitas gnom bambinoval
3. a repulogepekrol es a motorokrol

Nos volt eloszor is a piac, nagyon megorultem neki, mivel mind Milanoban mind Bolognaban csak kinai arusokat talaltam, meg egy kis sajt. Nem panaszkodom, mert ugyis zoknit kellett vennem.

Volt ez a hazigazdam Fanoban, mondjuk jol fozte a cukkinit az teny. Leginkabb arra a House epizodra emlekeztetett amiben az oreg holgy kalandokat keres es mindenfeleket csinal, csak az a no legalabb szilaj volt, elment delre ahol az emberek henyelnek, kitetovaltatta magat meg szivott meg minden. Az en gazdam csak annyira volt szilaj, hogz befogadott engemet es tartott otthon bort.

Az mar elso nap bizonyos volt, hogy addig onnan el nem megyek, amig meg nem tekintettem az utolso szoget is a varosban. Mondjuk szeretem a szogeket, szoval belefert. Eppen kiallitas is volt, azt is megneztem/tuk.
Itt szeretnem megmutatni a Jezus korulmeteleset abrazolo kepet, ezt olyan gyarfal meretuben kell elkepzelni, igy persze most nem olyan sokkolo, de elsore az volt, a bacsi kezeben egy akkora ollo van mint a haz. Kozepen az uvolto bambinoval.

large_F_nyk_p_0601.jpg

Kesobb vacsorara is sor kerult, volt cukkini is meg minden. Nagyon jol sikerult, mert egyutt vacsoraztam a Valentino Rossi valakijeivel, akinek a lanya mellesleg 2 szot magyarul is tudott, azt hogy hajra es azt, hogy ovsomor (tokeletes kiejtessel).

Valentino-Rossi.jpg

Azt, hogy mit is keresek en Fanoban, azt sokaig nem tudtam, de aztan masodik nap kiderult, hogy a landladym apukaja pilota volt a 2. vilaghaboruban azutan meg akrobata, mignem meghalt attrakcio kozben sziciliaban. Egy Nagyon Hires Pilota marmint. Benne van a konyvekben meg minden. Arra is feny derult, hogy 1939-ben Magyarorszagon magyar pilotakat tanitott akrobataskodni, 60-at egeszen pontosan. Kesobb is visszatert, es mindenfele kitunteteseket kapott, tobbek kozott Szent Istvan Keresztet, ha jol ertettem. Valamint sast. Ugyhogy innentol kezdve volt mirol targyalnunk egymassal, vagz pedig vegre elcsendesedve repulogepes dokumentum filmeket neztunk. Szoljon, aki leveltaros es ki akarja nyomozni a magyar kituntetes ugyet.

Megj.: 1917.november 7-en szuletett raadasul a pilota, hat nem erdekes? Most mondd meg!!!!!!!!

Fano:

F_nyk_p_0595.jpg
90_F_nyk_p_0602.jpg
F_nyk_p_0598.jpg

F_nyk_p_0604.jpg

Posted by illaberec 16:04

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint