A Travellerspoint blog

Miért éppen Verona

sunny

Kidobtak hajnalban, úgyhogy délelőtt ismét megtekintettem Reggio Emiliát, nevezzük is bázisnak, unintended.
Viszont végre nyugodtan internetezhettem egy pénzváltóban, nem volt rajtam kívül senki csak néhány seftelő így kedden reggel.

Veronában először is tettem néhány Teljesen Felesleges Kört, de azt legalább teljes menetfelszereléssel, 30 fokban, farmerban.
Először is kerestem a temetőt, de hihetetlen módon azt a környéket éppen átépítik (Parmaban meg az egész vasútállomást, hogy ki ne feledjem). Ezért egy közepesen hosszú, értelmetlen gyalogtúra után visszamentem a buszhoz.
Másodszor rossz helyen szálltam le a külvárosi buszról, egy hasonló nevű utcánál, és továbbra is fenntartom, hogy minden utcának valamilyen tésztaszósz a neve, vagy pedig Garibaldi, már ha egyáltalán van neki. Ekkor vissza kellett gyalogolnom az Arénához, hogy térképet szerezzek a Turista Irodában (addig térkép nélkül csináltam ezeket a dolgokat). Na, akkor már nagyon kivoltam. Grazia is írt egy sms-t, hogy ő már bizony nem vár tovább a buszmegállóban, találjak oda.
Hova, ugye.
Harmadjára pedig otromba ellenőrök evakuálták a 11-es buszt.
Itt megjegyezném, hogy valami fura belső késztetésnek eleget téve a buszon vettem jegyet az automatából, pedig ott drága, drágább, mint a trafikban vett jegy. És 2 perc múlva jöttek az ellenőrök. Úgyhogy akkor elhatároztam, hogy nem szidom tovább a gondviselést, pedig már egy ideje folyamatban volt. Persze miután leszállítottak, azt már nem mondták meg semmilyen nyelven, hogy hol vagyok és mit csináljak a továbbiakban, BASTARDS.

Utána viszont jó lett, mert a sejt éppen mexikói tortillát sütött vacsorára, de autentikusat, és kérdezgetés nélkül elém tették az internetet mint olyat, meg egy sokkal jobb térképet, amin mind elmagyarázták a nevezetességeket, például a partizán szobrot, az egyetlen belvárosi szupermarket és a legolcsóbb pizzériát, bizonyos Vesuvot.

Itt látható a vacsora, amit különben később én sütöttem tovább, ez is mehet a CV-be.

large_F_nyk_p_0750.jpg
F_nyk_p_0749.jpg

Posted by illaberec 03:20 Archived in Italy

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint