A Travellerspoint blog

...and justice for Tesla

...and Jason... and for all

Verona felderítését a Tombbal kezdtem, mert azt mondták nekem, hogy azt látnom kell, mert ekkora hülyeséget ritkán lát az ember, mégis "eladható". Valóban nincs is ott a Júlia, viszont a szobra kínai.

F_nyk_p_0754.jpg

A sokkhatás után inkább elmentem a Rádiómúzeumba, gondoltam, az egy nekem való békés hely, így is van, én voltam az egyetlen látogató. Jó kis múzeum, szerintem kicsit kupis :) Mikor Monzunoban laktam, kétszer is átmentem Sasso Marconin, ahol a Marconi született, egyébként. Habár Marconi és a rádió ügye nem tisztázott, legalábbis a Tesla-fanok szemszögéből vizsgálódva. Bizony a veronai múzeumban sem utaltak Teslára még véletlenül sem, ezért kénytelen voltam egy kis Tesla képet elhelyezni a híres vonatkozó feltalálók tablója közelében, minthogy történetesen volt nálam egy.

F_nyk_p_0759.jpg
F_nyk_p_0758.jpg
F_nyk_p_0755.jpg

A kedvencem az "Új családmodell. Nukleáris olasz család az ötvenes években: szülők, egy gyermek és a rádió" kiállításrészlet volt, mert jobb oldalt befigyel a nukleáris családba egy olasz katona:

large_F_nyk_p_0761.jpg

Posted by illaberec 11:26

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint