A Travellerspoint blog

A beer with a view

Veronaban is felmentem. Szeretek felmenni.:)

sunny

Veronaban is felmentem, bár tk. feleslegesen, mert este kitalálták, hogy menjünk fel kocsival, és nézzük meg a kivilágított várost 2 helyről, egyszer ugyanonnan, egyszer meg a Castello Vecchio felől, aztán otthon ciccegjünk az energiapazarlás miatt. Ez egy elég jó kezdőlökés volt hozzá, mert jól kivilágított város. Még azt is megtudtam, hogy a Castel (S. Pietro), aminek a kertjéből ezeket fényképeztem, üresen áll, aminek az az oka, hogy a kik? nem tudnak megegyezni abban, mi legyen benne. Ezen és a housing problémákon is ciccegtünk utána, ilyen ez a szociálisan érzékeny közönség. De legalább nem használtunk több autót, mint ahányan voltunk...

Délután pedig a saját lábamon mentem fel, majd a tetején elfogyasztottam az utolsó üveges Birra Morettimet, ami egyben arra is bizonyíték, hogy olyan nincs, hogy valami nem sörnyittó.

Sajnos a telefonom alkalmatlan az esti panorámák készítésére, de majd lopok a netről illusztrációt.

Ez itt a lépcső eleje, amin fel kellett mennem, de ez nagyon csalóka, azt elárulhatom. Spirálisan, saját magát takarva halad és halad és halad, és szerintem nincs is vége (vö. Stairways to heaven).

F_nyk_p_0799.jpg

Panoráma

F_nyk_p_0804.jpgF_nyk_p_0803.jpgF_nyk_p_0802.jpgF_nyk_p_0801.jpg

Netről (a képen látható sikló izé sem jár:((

Verona_414-02-52-59-1736.jpg

Hát így:

veronabynight.jpg

Posted by illaberec 13:50 Archived in Italy

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint